Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op oktober 17, 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.crystalpromotions.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmeercode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op je device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van LinkedIn en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals LinkedIn en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van LinkedIn en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. LinkedIn en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Under Construction Page
Doel: Deze cookie wordt gebruikt tijdens het tonen van een onder constructie pagina.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt tijdens het tonen van een onder constructie pagina.
Gebruikte namen Delen
ucp_tabs Privacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namen Delen
algoliasearch-client-js Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
Linkedin
Doel: Tracking
Retentieperiode: 6 maanden
Beschrijving: LinkedIn volgt gebruikers om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC Privacyverklaring
Instagram
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.
Gebruikte namen Delen
tcb_google_fonts Privacyverklaring
Google Recaptcha
Doel: reCaptcha controleert of de websitebezoeker een mens is, en geen bot
Retentieperiode: 2 Weken
Beschrijving: Actieve controle van gebruikers over het gehele platform en geeft een score terug die de waarschijnlijkheid weergeeft of het een mens of bot is.
Gebruikte namen Delen
API Call Privacyverklaring
Google Maps
Doel: Kaarten vertonen op onze website
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: We hebben kaarten van Google Maps op onze website geplaatst. We maken verbinding met de Google Maps API om deze kaarten te kunnen tonen. De Google Maps API vraagt uw IP adres op.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Vimeo
Doel: Om video’s te vertonen maken we gebruik van Vimeo, een website voor het delen van video’s. De ingesloten Vimeo-speler gebruikt cookies om te controleren of bepaalde gebruikers bepaalde functies of voorkeuren hebben geselecteerd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
vuid

, __utma, __utmt_player, __utmz, __utmc, __utmb Privacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Crystal Promotions
Flevolaan 21, 1382JX Weesp, the Netherlands
Nederland
Website: https://www.crystalpromotions.nl
Email: info@crystalpromotions.nl
Telefoonnummer: +31294465065

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd